Massatges Infantils

TALLER MONOGRÀFIC DE REFLEXOLOGIA PODAL INFANTIL: Potenciant les defenses

Com prevenir i millorar els refredats, les grips i les malaties pròpies de l'hivern

 

grafic2

 

   En aquest taller us ensenyare una eina per tota la vida que ajudarà  al teu fill/a a alliberar-se dels refredats, malalties infeccioses com otitis, gastroenteritis, refredats, al·lergies, eczemes. I a confiar en els processos naturals  que té el cos per la seva curació. Els bebès i els nens són sumament receptius  a l'estimulació de les zones reflexes del peu. La seva resposta és immediata i sempre positiva!

 

TEMARI

  • Origens de la reflexologia podal
  • Mecanisme d´actuació
  • Anatomia i fisiologia del sistema respiratori
  • Adaptació de la reflexologia als nadons i nens
  • Com actuen els mocs i la tos al nostre organisme
  • Localització dels punts reflexes als peus i pràctica

 

 ADREÇAT: mares i/o pares amb nens des de 3 mesos fins a 3 anys.

 

 

LLOC I HORARIS

  1. ESPAI MONICA, carrer dos de maig 25, 2n 1ª Sant Cugat del Vallès, 630643158. Dilluns 8 i dilluns 15 de febrer d'11 a 12:30h.

 

Share
 
"Què em va fer apuntar a un taller de reflexologia?
La Carla va començar a anar a la llar d'infants quan tenia 2 anys. La primera setmana hi va anar els 5 dies, però a partir de la segona setmana es va començar a posar malalta CADA SETMANA. Quan dic cada setmana no exagero, durant 6 mesos la Carla només va arribar a fer dues setmanes completes de guarderia. Jo m'havia de sentir que ÉS NORMAL, s'ha de passar, els nens s'han d'inmunitzar i generar les seves pròpies defenses... cap d'aquestes explicacions em servia. No podia deixar de preguntar-me el següent:
- És saludable que un nen creixi prenent dalsy i apiretal cada setmana?
...

Irene Pardell, mare de Carla"Hice el curso de reflexología infantil de casualidad, quería hacer algo con mi bebé y me llamó la atención. La sorpresa fue mía al ver que con la reflexología podía ayudar a mi hija a pasar mejor las enfermedades, a serle útil. Por suerte tengo unas hijas sanas, pero sin duda los mocos entran en nuestra casa todos lo inviernos. Gracias a la reflexología los vamos combatiendo y ganamos algunas de las batallas. Tengo una hija de casi un año que todavía no sabe lo que es el apiretal o dalsy y que en cuanto le sube la temperatura la reflexología le ayuda y con ello me ayuda a mi a ver que puedo hacer algo por ella cuando enferma. Desde que practico la reflexología mi hija de 3 años y medio también sufre menos mocos.
...

Maricel, mare de Montse i Arlet

[LLEGIR OPINIONS COMPLETES]